KLANTEN GETUIGEN

“De rustige ligging en het schitterende uitzicht rondom de chalet (zelfs vanuit bed!) zorgden voor een rustgevende vakantie.

De vriendelijke en persoonlijke uitbating van de B&B door Marleen en Bert en de zeer professionele aanpak tijdens de verschillende activiteiten maakten ons verblijf onvergetelijk. Zowel wij, als onze 2 kinderen hebben enorm genoten…..

Eén ding is zeker: het was onze eerste keer in Mountivity maar zeker niet de laatste!

Dikke pluim voor de uitbaters en poot voor Nala!

Anton-Kaat-Seppe en Anthe

We kwamen een weekje naar de chalet van Bert en Marleen met onze twee tieners. Het was een fantastische week vol sportieve uitdagingen midden in een prachtige omgeving. De begeleiding bij de activiteiten was superprofessioneel en we voelden ons heel veilig. Tijdens ons verblijf hebben we geklommen, geraft, aan canyoning gedaan en een spectaculaire via ferrata getrotseerd. Het was de ideale familievakantie. Wij komen zeker terug!

Famile Debeuf-Jacobs (Patrick, Ann, Finn en Elise)

Mountivity is een echte aanrader, ideaal voor een actieve vakantie op een toplocatie. Indrukwekkend uitzicht vanuit de zeer rustig gelegen chalet. Je hebt een ruime keuze uit verschillende avontuurlijk activiteiten zoals canyoning, raften, klimmen, enz. Tijdens deze activiteiten word je vergezeld door top begeleiders. Marleen en Bert voorzien vervoer, al het materiaal nodig voor de activiteiten en brengen je naar een toplocatie waar het avontuur kan plaatsvinden. Wat ons betreft is Mountivity zeker voor herhaling vatbaar!

Karen Veerle en Ronald

Karen, Veerle en Ronald

Mountivity

Na mijn eerste kennismaking met Mountivity kon ik niet snel genoeg mijn foto’s en ervaringen delen met vrienden. Ik ging zeker terug gaan en bestookte mijn vrienden met https://mountivity.com, & https://www.facebook.com/Mountivity-1941295569467050 om hen te overtuigen dat een bezoek aan Mountivity echt iets voor ons was.

Als ouder de juiste activiteiten zoeken op vakantie is altijd een uitdaging. Ik twijfelde geen seconde wanneer Bert en Marleen, 2 experts, hun activiteiten aanboden. Hun specifieke materiaalkeuze, hun kennis en kunde, hun pedagogische omgang, hun passie, hun specifiek uitgekozen fantastisch gebied Pelvoux blijft hangen.

Niets was hen te veel, ze voelen zeer goed aan wat kinderen en ouders aankunnen en wensen.

Ik kijk uit naar een 2de bezoek samen met de vrienden.

Mie

We kwamen naar Frankrijk met als doel een sportieve vakantie met 2 gezinnen te beleven, waarbij tevens iedereen de mogelijkheid had om tot rust te komen. De chalet van Bert en Marleen was hier perfect voor. 


Voor de sportieve kant verzorgden ze professionele begeleiding en uitstekend materiaal, waardoor iedereen van ons zich veilig voelde om nieuwe dingen te ontdekken. We hebben als groep deelgenomen aan het raften, de canyoning, via ferrata en kajakken. De locatie van de chalet gaf toegang tot bijzonder mooie wandel- en fietsroutes. Een beetje verderop was er zelfs de mogelijkheid om een excursie te paard te doen. 

 

De chalet zelf was proper, ruim en mooi afgewerkt. De gemeenschappelijke ruimte met keuken was gezellig ingericht. Het is duidelijk dat ze met hart en ziel aan de chalet hebben gewerkt. Het resultaat mag er dan ook zeer zeker zijn! 

 

Tenslotte willen we hun ook nog graag bedanken voor de gastvrijheid tegenover onze eigen hond. Ze heeft de week van haar leven beleefd met Nala!

 

Dus even om samen te vatten: Wij komen zeker terug!! 

 

 

 

Dikke knuffels

Carlina, Bas en Sarah, Veerle

Carlina, Bas en Sarah, Veerle

“Ondertussen al weer enkele weken thuis, maar als we terugdenken aan onze vakantie bij Mountivity verschijnt er een grote glimlach op ons gezicht. Bert en Marleen, een ongelooflijk dikke pluim voor jullie verblijf en de activiteiten. We moeten eerlijk toegeven dat we een beetje verliefd geworden zijn op de bergen daar, jullie enthousiasme is aanstekelijk.

Hoedje af! En tot snel. ;-)

Jolien en Nele”

Jolien en NeleJolien en Nele