MOUNTIVITY

Uw avontuur op maat

Wij zijn Marleen en Bert, twee gepassioneerde avonturiers met bergen ervaring en een unieke mix van buitensportdiploma’s en officiële Franse “Cartes Pro”. Wij bieden flexibele en erg gevarieerde avonturen programma’s aan. We houden van een persoonlijke aanpak en dragen veiligheid hoog in het vaandel.

We leren elkaar kennen tijdens onze studies in Leuven. De gedeelde passie voor de bergen bepaalt van dan af al ons leven. De sportieve ambities en exploratiedrang brengen ons op vele plaatsen en continenten waar de ervaring en kennis worden aangescherpt. We doen opleidingen in binnen- en buitenland en we geven cursussen en begeleiding in verschillende disciplines, zowel op (hoge)school als daar buiten.

Onze professionele ervaringen en genoten opleidingen zorgden voor officiële Franse werkvergunningen (cartes pro) in klimmen, via ferrata, rafting, kajak, hydrospeed, canyoning, en mountainbike. Bert is de eerste Vlaming die het Frans staatsdiploma wild water behaalt. Marleen veroverde in 2012 met het Belgisch damesteam de Europese titel rafting. Dit uitzonderlijk pallet aan kennis en ervaring maakt dat we een hoog kwalitatieve service op maat van de klant kunnen bieden. Jullie warm ontvangen en onze passies delen, dat is waar Mountivity over gaat.