PRAKTISCH

Auto 1: 952 km van Brussel. Je rijdt via Lyon naar Grenoble en via de mooie col du Lautaret tot in Briançon. Daar volg je even richting Gap om dan de vallei naar Vallouise-pelvoux in te rijden.

Auto 2: Via de vallei van de Maurienne en de Fréjus-tunnel. Aan te raden route bij stevig winterweer wanneer de Col du Lautaret soms wordt afgesloten.

Trein: TGV tot Oulx, daarna de mogelijkheid om een bus te nemen tot in Briançon. Vanaf Briançon is er een afhaalservice mogelijk tegen taxi-tarief. Je kan ook treinen tot in l’Argentière-La-Bessée, bijvoorbeeld met de TGV via Parijs. Vanaf Argentière kan je een bus nemen naar Vallouise-Pelvoux of gebruik maken van de afhaalservice tegen taxi-tarief.

Vliegen: luchthavens in de buurt zijn Torino-Caselle (130 km), Grenoble St-Geoirs (140km), Lyon (240km), Marseilles-Provence (260 km) en Génève  (270 km).

Voor al onze activiteiten is het materiaal inbegrepen. Voor raft, canyon en kajak breng je zwemkledij en stevige schoenen mee die nat mogen worden. Een sportschoen volstaat voor raften of kajak. Indien mogelijk gebruik je steviger schoeisel voor canyoning.  Om je om te kleden voorzien wij handige bacha’s zodat je je comfortabel kan omkleden. Voor de klim en via ferrata activiteiten is een sportieve short die niet te kort is erg geschikt. Bij deze activiteiten zijn lage of hoge wandelschoenen ideaal.

ACTIVITEITEN

Je kan reserveren door ons te contacteren via de website en per mail. Aarzel niet om ons te bellen voor meer informatie of met specifieke vragen.

Indien de planning met onze gasten in de chalet het toelaat, nemen we jullie graag mee op avontuur.

ACCOMODATIE

Ook voor de maaltijden werken wij op maat. De verschillende opties zijn: zelf koken in de mooie moderne keuken in de chalet. Je kan ook kiezen voor het ontbijt (15€ pp). De lunch is afhankelijk van het activiteiten pakket wel of niet inbegrepen. Voor het diner kan je kiezen om zelf te koken, te gaan eten in het dorp of om bij ons samen met de andere gasten te eten. Wij bieden een menu aan met soep, hoofdgerecht en nagerecht (25€ pp).